Za vysvědčení do Borů. Odpolední program láká na planetárium, Tlapkovou patrolu, trhy i kácení máje

Zahájení prázdniny_kácení_máje_fcbZahájení prázdnin s kácením máje slibuje pestrý program pro děti i dospělé. Nebude chybět divadlo, tancování, ukázka hasičské práce i večerní zábava. Akce u sportovního zázemí v Borech startuje o půl čtvrté.

V pátek 28. června proběhne v Borech zábavné odpoledne nejenom pro děti, které láká na nabitý program. Na organizaci pestré nabídky akce i občerstvení spolupracují s obcí dobrovolní hasiči, Bobši a myslivci. Od půl čtvrté bude pro návštěvníky u sportovního zázemí vedle fotbalového hřiště připraveno mobilní planetárium, regionální trhy, keramická dílnička i malování na obličej.
Od 4 hodin dětské diváky pobaví Pohádka z cirkusu v podání Divadla Jójo. O hodinu později bude parket patřit maskotům z Tlapkové patroly s tanečním programem. Poté si pro vás hasiči ve spolupráci se žďárskou jednotkou připraví ukázku vyproštění osoby z havarovaného auta. Následně se dočká svého odloženého pokácení i borská májka. O večerní zábavu se postará oblíbená kapela Renegát.
Přípravu dobrého občerstvení budou mít po celou dobu na starosti myslivci. Akce včetně večerní zábavy je pro návštěvníky zdarma.

PODPORIL KV 150x50

 

Zahájení prázdniny_kácení_máje